مواد لازم براي 6 نفر :
گوشت فيله گوساله= نيم كيلو
روغن زيتون= مقداري
نمك ، فلفل ، زردچوبه= به ميزان لازم
مرغ چرخ كرده= نيم كيلو
زيره= كمي
محلول زعفران= به مقدار لازم
سيب زميني= 5 عدد ، متوسط، پخته شده
شير=100 ميلي ليتر
كره= به ميزان لازم
گوجه فرنگي= 4 تا 5 عدد، نگيني خرد شده
فلفل دلمه اي= 2 عدد
پودر آويشن= به مقدار لازم
جعفري= به مقدار لازم ، ساطوري
لوبيا سبز=250 گرم
هويج= 250 گرم
آرد= 2 قاشق چايخوري
آب گوشت= به ميزان لازم
آب ليموترش تازه= به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا فيله گوساله را به صورت مكعبي شكل ريز برش دهيد . در كمي روغن زيتون
با نمك و فلفل و زردچوبه تفت دهيد. گوشت مرغ چرخ كرده را هم نيز جداگانه
تفت داده و به آن زيره و محلول زعفران اضافه كنيد. پوست سيب زميني ها را
جدا و با شير و كره به شكل پوره در بياوريد . گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي ها
را در كمي روغن زيتون تفت داده و به آن كمي نمك ، فلفل ، پودر آويشن و
جعفري اضافه كنيد و روي حرارت ملايم بگذاريد حدود 8 دقيقه بپزد. با كمك يك
قالب حلقه اي شكل ابتدا مايه ي گوشت (فيله ي گوساله ) را در قالب ريخته ،
رديف دوم را با مخلوط گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي و رديف آخر پوره را در
قالب بريزيد و قالب را برداريد . لوبيا سبز و هويج را نيز با آب و نمك به
مدت 10 دقيقه بپزيد و در اطراف غذا بگذاريد و نوش جان كنيد. مي توانيد به
صورت يكي در ميان از مايه ي گوشت و مرغ در رديف اول استفاده كنيد.
براي تهيه سس :
گوجه فرنگي ها را خرد كرده و با كره تفت دهيد .سپس آرد ذرت را اضافه هم
بزنيد . آب گوشت را به تدريج افزوده ، نمك ،فلفل را اضافه و براي 15 دقيقه
بپزيد ، اواخر طبخ آب ليموترش تازه را اضافه كنيد و در كنار غذا سرو كنيد.