مواد لازم:
گوشت گوسفندي يا گوساله بدون استخوان= 300 گرم
روغن= به ميزان لازم
پياز داغ=1 قاشق سوپ خوري
زردچوبه= 1 قاشق سوپ خوري
گردو= 250 گرم
کنجد= 200 گرم
دان انار(انار دون)= 50 گرم
نمک و فلفل=به ميزان لازم
آب انار ترش=1 پيمانه
شکر= در صورت دلخواه 2 قاشق سوپ خوري
تخم مرغ= 2 عدد
طرز تهيه:
گوشت را به صورت قيمه خرد کرده و با کمي روغن سرخ کنيد و با پياز و زردچوبه
بپزيد. گردو، کنجد و دان انار را آسيا کرده و به گوشت نيم پز اضافه کنيد.
نمک و فلفل و در صورت تمايل آب انار ترش و شکر را در اواخر طبخ به غذا
بيافزاييد تا خورش جا بيافتد. تخم مرغ ها را يا به صورت نيمرو يا خاگينه
بعد از کشيدن خورش روي ظرف آن بگذاريد و يا آن را در ظرفي جداگانه زده و در
اواخر طبخ به خورش اضافه کنيد. اين خورش با کته سرو مي شود.
نکته:
1- آب انار ترش و شکر را تک تک و يا با هم مي توان به دلخواه اضافه يا کم و يا اصلاً حذف کرد .
2- به جاي آب انار مي توان از 1 قاشق سوپ خوري رب انار استفاده کرد.
3- اين غذا را بدون گوشت نيز مي توانيد تهيه کنيد.
4- در صورت عدم استفاده از گوشت جزو غذا هاي بدون گوشت و کامل مي باشد.
5- در اين غذا از گوشت چرخ کرده به صورت کوفته ريزه نيز مي توان استفاده کرد.