مواد لازم:
آرد سفيد= 450 گرم
آرد سيب زميني= 2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ=1 عدد
کره= 180 گرم
مايه خمير= يک قاشق چاي خوري
شکر= 1 قاشق چاي خوري
نمک= 1 پنس
آب يا شير ولرم= يک دوم پيمانه
پودر کاکائو=1 قاشق سوپ خوري
مواد لازم براي داخل پيراشکي:
پياز= 1 عدد
روغن=براي سرخ کردن
گوشت چرخ کرده= 200 گرم
آب=اندکي
سوسيس آلماني=2 عدد
قارچ= در صورت دلخواه
فلفل دلمه اي= 1 عدد
رب= 2 قاشق
نمک و فلفل و آويشن= کمي
طرز تهيه:
آرد سفيد و آرد سيب زميني را با هم مخلوط کنيد. سپس بقيه ي مواد به جز پودر
کاکائو و شير را اضافه و مخلوط کنيد . بعد شير را کم کم اضافه کنيد به حدي
که خمير لطيفي به دست آيد. سپس خمير را به سه قسمت تقسيم کنيد و به يک سوم
از آن پودر کاکائو اضافه کنيد و يک ساعت به خمير ها استراحت دهيد. خمير ها
را جداگانه به صورت مستطيل با وردنه باز کنيد و خمير قهوه اي را بين دو
قسمت سفيد رنگ خمير بگذاريد و روي آن ها را نيز يکبار وردنه بکشيد. سپس
خمير را لوله کنيد و از آن به اندازه ي دو تا دو و نيم سانتي متر (بسته به
اندازه دلخواه پيراشکي) ببريد و از سطح مقطع روي ميز کار قرار داده سپس آن
ها را با وردنه به صورت گرد باز کنيد و از مواد مياني آماده شده مقداري وسط
آن ها قرار دهيد و دو لبه ي خمير را روي هم آورده و همچون قطاب يا پيراشکي
گوشتي که در مجله ي 33 صفحه ي 16 آموزش داده شده است ببنديد. سپس آن ها را
در سيني فر چيده و در فر 180 درجه به مدت 15 الي 20 دقيقه قرار دهيد.
طرز تهيه ي مواد مياني:
پياز را با کمي روغن سرخ کنيد. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنيد و مقداري
تفت دهيد بعد مقداري آب به آن اضافه کنيد و صبر کنيد تا گوشت بپزد. سپس
سوسيس ها را خرد کرده و به مواد اضافه کنيد و مقداري تفت دهيد (دراين مرحله
مقداري قارچ نيز به دلخواه مي توان اضافه کرد) در آخر فلفل دلمه اي خرد
شده و رب و نمک و فلفل و آويشن را اضافه کنيد.