مواد لازم:
سير= 1 بوته
گوشت گوسفند يا گوساله بدون استخوان= 300 گرم
کدو= 500 گرم
گردو= 150 گرم
پودر تخم گشنيز=1 قاشق چاي خوري
گوجه فرنگي ريز= 5 عدد
روغن= به ميزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه= به ميزان لازم
طرز تهيه:
سير را پوست کنده و همراه با کمي نمک بکوبيد و آن را با زردچوبه و گوشت که
به صورت قيمه خرد کرده ايد، سرخ کنيد. سپس با مقداري آب بپزيد تا به روغن
بيفتد. کدو ها را پوست کنده و حلقه حلقه کرده، با کمي آب بپزيد و پوره کنيد
و همراه با گوشت و سير کمي سرخ کنيد، گردو را آسيا کرده به مواد اضافه
کنيد و بعد از 15 دقيقه نمک و فلفل آن را اندازه کرده و در ظرف مناسب بکشيد
و روي آن را با گوجه فرنگي سرخ شده تزيين کنيد و همراه با کته سر سفره
بگذاريد.
نکته:
- غلظت اين خورش بايد مثل فسنجان باشد.