مواد لازم براي 3 نفر:
زبان گوساله کوچک=1عدد
برگ بو=1عدد
سير=1عدد
پياز=1عدد کوچک
هويج=1عدد کوچک
کرفس=نصف يک شاخه کوچک
آب و نمک=به ميزان لازم
مواد لازم سس قارچ:
قارچ=1بسته
آب ليمو=1قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي=1-2قاشق سوپخوري
کره يا روغن=50گرم
عصاره زبان (حاصل از پخت زبان)=1تايک و نيم پيمانه
سس فلفل=1قاشق چايخوري
فلفل دلمه اي قرمز(خلالي خرد شده)=يک هشتم عدد
طرز تهيه:
زبان راشسته زوايد آن را بگيريد .سپس آن را لوله کرده و به وسيله يک رشته
ضخيم ببنديد ودر قابلمه قرارش دهيد.آب به اندازه اي که لازم است و نيز
سبزيجات را اضافه کرده و بگذاريد تا حدود 3تا4 ساعت با حرارت کم بپزد .در
آخر نمک را افزوده بعد از چند جوش از روي حرارت برداريد .زبان را از عصاره
اش جدا کرده و بگذاريد تا کمي خنک شود ،سپس پوستش را گرفته و رشته را از
دورش جدا سازيد .زبان را در سه حلقه برش زده و هرحلقه را در کره يا روغن
،تفت مختصري داده از تابه در آورده و کنار بگذاريد.
در همان تابه قارچ را با آب ليمو تفت دهيد.سپس رب گوجه و سس فلفل را افزوده
،يک تفت ديگر داده عصاره زبان را اضافه کنيد.پس از چند جوش حرارت را خاموش
کرده،خلال هاي نازک و بلند فلفل دلمه اي را بيفزاييد .زبان را در ظرف
مناسبي کشيده و روي آن سس بريزيد.گواراي وجود!