مواد لازم :
ژامبون گوشت=250 گرم
کنسرو مارچوبه = نصف قوطي
روغن زيتون= 3 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي سس ناپلي تن :
پياز ساطوري شده= 1 عدد
سير رنده شده =1 قاشق سوپخوري
هويج رنده شده= 50 گرم
فلفل دلمه ، رنگي ريز شده=2 قاشق سوپخوري
برگ ريحان =2 قاشق سوپخوري
ارگانو= يک قاشق چايخوري
آب انگور= يک پيمانه
رب گوجه فرنگي = 2 قاشق سوپخوري
سس گوجه فرنگي=2 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي ريز شده =1 عدد
سس تند =1 قاشق سوپخوري
روغن زيتون= 4 قاشق سوپخوري
سرکه= 1 قاشق سوپخوري
جوز هندي= يک چهارم قاشق چايخوري
نمک= به مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا ژاموبن هاي ورقه شده را با مارچوبه رول کنيد ، براي هر ورق ژامبون يک
عدد مارچوبه کافي است . سپس ، ژامبون ها را در روغن زيتون تفت دهيد تا
کاملا اطراف آنها تفت بخورد . سس را نيز به اين طريق در تابه اي آماده
نماييد . پياز ريز شده را در روغن زيتون تفت داده و سپس به ترتيب هويج و
فلفل دلمه اي را افزوده و تفت دهيد . آنگاه برگ ريحان ، سس کچاپ ، سير و رب
گوجه را هم اضافه نماييد و بعد از آن نيز انگور و سرکه را بيفزاييد و در
نهايت گوجه فرنگي ريز شده را افزوده و تفت دهيد . نمک را در پايان اضافه
کنيد . حال رول هاي ژامبون را در اين سس قرار دهيد و يا آنا را داخل ديسي
چيده و سس را روي ا«ها بريزيد و با نان ميل کنيد .
نکته :
مواد سس بايد کاملا ريز باشد