مواد لازم :
پياز کوچک= 1 عدد
نان تست=يک برش
شير= يک قاشق سوپخوري
گوشت گوساله چرخ کرده= 500 گرم
تخم مرغ= 3 عدد
جعفري خرد شده = 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل= به مقدار کافي
روغن زيتون= 4 قاشق غذاخوري
آرد= 4 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي پودر سوخاري :
نان تست پودر کرده= 150 گرم
پودر بادام= 50 گرم
جوز هندي= يک چهارم قاشق چايخوري
طرز تهيه:
پياز را ده دقيقه در روغن تفت دهيد ، تا کمي طلايي شود ، يک برش نان تست را
نيز در شير خرد کنيد ، گوشت چرخ کرده را با نان خيس خورده و پياز تفت داده
و يک عدد تخم مرغ ، جعفري ، نمک و فلفل مخلوط نماييد .
دو عدد تخم مرغ را با يک قاشق سوپخوري آب و کمي روغن زيتون بزنيد . مواد لازم براي سوخاري کردن را ني زجداگانه با هم مخلوط نماييد .
ابتدا گوشت را به شکل همبرگر درآوريد و سپس آن را در آرد و به ترتيب در
مخلوط تخم مرغ و بعد در پودر سوخاري بغلتانيد و اين کار را دوبار انجام
دهيد و خوب فشار داده تا کاملا منسجم شود ، سپس همبرگرها را در يک سيني
چيده و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد و در نهايت همبرگرها را در تابه
سرخ کنيد .