مواد لازم :
فلفل دلمه اي زرد= 2 عدد
هويج = 2 عدد
کدو = 2 عدد
اسکالوپ فيله گوساله= 6 عدد
تخم مرغ = 2 عدد
آرد=4 قاشق سوپخوري
روغن= به مقدار کافي
نمک و فلفل= به مقدار کافي
مواد لازم براي پودر سوخاري :
آرد سوخاري= 100 گرم
پنير پارمزان= 50 گرم
سياه دانه = 50 گرم
طرز تهيه:
ابتدا تمام سبزيجات را باريک و بلند خرد کرده و کمي بخار پز کنيد به طوري
که له نشود ، هر يک از اسکالوپ ها را با طرف صاف بيفتک کوب بکوبيد تا نازک
شود ، و به آن نمک و فلفل زده سبزيجات را ميانش گذشته و رول کنيد و با يک
خلال دندان ببنديد ، رول ها را ابتدا در آرد و بعد در مخلوط مواد پودر
سوخاري زده و در تابه سرخ کنيد . ين رولت را مي توان با مقدار کمتري روغن
آغشته کرد و آن را در ظرف چرب شده به مدت نيم ساعت در فر 180 درجه
سانتيگراد قرار داد تا طلايي شود ، سپس خلال هاي دندان را بيرون آورده و با
اسلاد سرو نماييد .
نکته :
1 ـ اسکالوپ به ورقه هاي گوشت گفته مي شود که بهص ورت ورقه بريده شده و با کوبيدن نازک مي شود .
2ـ براي مزه دار کردن گوشت مي توان کمي سس خردل روي آن ماليد و براي مزه
دار کردن سبزيجات مي توان از پودر قرص عصاره مرغ استفاده کرد .