مواد لازم:
برنج= 500 گرم يا دو و نيم پميانه
نمک براي خيس کردن برنج = يک چهارم پيمانه
گوشت سينه مرغ= 400 گرم ( حدوداً )
نمک براي پخت مرغ= 1 قاشق چايخوري
زعفران ساييده = نصف قاشق چاخوري
برگ بو = 1 عدد
سير =1 حبه
آب = 2 پيمانه
پياز رنده شده= 1 عدد
روغن محلي يا کره = 4 قاشق سوپخوري يا 60 گرم
کشمش سياه = 75 گرم يا نصف پيمانه
چاشني ( ادويه 7 تايي ) = نصف قاشق چايخوري
فلفل سياه= 1 قاشق چايخوري
جعفري پاک کرده و ريز خرد شده= 200 گرم
طرز تهيه:
برنج را پاک کنيد و در کاسه اي بريزيد و با آب بشوييد تا اب آن زلال شود (
زماني که برنج را خيس کرديد بايد حدود 4 انگشت روي آن آب قرار بگيرد ) سپس
برنج را با يک چهام پيمانه نمک خيس کنيد .
مرغ را با نمک ، زعفران ، برگ بو ، سير و 2 پيمانه آب بپزيد تا آب مرغ کاملا به خوردش برود .
سپس استخوان هاي مرغ را بگيريد و آن را ريش ريش کنيد . پياز را با کره تفت
دهيد تا طلايي شود گوشت مرغ ريش شده را داخل پياز بريزيد و کمي تفت دهيد .
کشمش پاک کرده را بشوييد و با مرغ و پايز کمي تفت دهيد .
در آخر ، ادويه ، فلفل سياه و جعفري ا ينز با تمام مواد خوب تفت دهيد . سپس
برنج را به روش چلوي ساده آبکش کنيد و( قابلمه اي را تا نيمه آب کنيد و
روي حرارت قرار دهيد تا آب به جوش آيد سپس برنج را داخل آب در حال جوش
بريزيد و اجازهدهيد برنج بجوشد تا نرم شود ، سپس آن را در آبکش ريخته و آب
سرد روي آن بگيريد )
مايه مرغ را لا به لاي پلو بدهيد و پلو را دم کنيد . سپس آن را در ديس بکشيد و سرو کنيد .