مواد لازم خمير :
روغن مايع= 5 قاشق سوپخوري
شيرولرم= 1 پيمانه (175 ميلي ليتر )
بيکينگ پودر=3 قاشق رباخوري
نمک= 1 قاشق مرباخوري
آرد = سه و نيم پيمانه
مواد لازم داخل خمير :
پياز داغ =5 قاش سوپخوري
سينه مرغ پخته= 1 عدد
رب انار شيرين= 2 قاشق سوپخوري
رب آلوچه=2 قاشق سوپخوري
مغز گردوي خرد شده= 120 گرم
آلو خورشي=150 گرم
دانه انار يا زرشک= نصف پيمانه
ادويه ( کاري و فلفل قرمز )= 1 قاشق مرباخوري
نمک ، فلفل و زردچوبه = به مقدار کافي
روغن= 5 قاشق سوپخوري
طرز تهيه خمير :
تمام مواد را به جز آرد ترکيب کرده سپس آرد را به تدريج اضافه کنيد تا حدي
که خمير به دست نچسبد . روي خمير را پوشانده و مدت 1 تا 2 ساعت به آن
استراحت دهيد تا حجمش دو برابر شود . خمير را روي سطحي آرد پاشيده شده باز
کرده و مواد مياني خمير را به درازا گذاشته و مطابق تصوير زير ، دو طرف
خمير را برش دهيد تا نوارهاي رو يخمير ايجاد شود . سپس نوارها را يک در
ميان به صورت چپ و راست روي خمر بکشيد تا به شکل گيس بافت درآيد . ابتدا و
انتهاي خمير را جمع کرده و کف سيني فر را چرب کنيد . خمير را داخل سيني
قرار دهيد و رو يخمير را به کمک برس زرده ي تخم مرغ بماليد . فر را از قبل
با حرارت 200 درجه سانتيگراد گرم کنيد و خمير را به مدت 40 تا 45 دقيقه در
ان قرار دهيد تا رويش طلايي شود .
طرز تهيه مواد مياني :
آلو را داخل قابلمه ي کوچکي بخارپز کرده و هسته هاي آن را درآوريد ، سينه
مرغ را ريش ريش کرده و با روغن تفت دهيد ، پياز داغ را افزوده و ادويه ،
نمک ، فلفل ، و زردچوبه را با آن ترکيب کنيد . آلو ، گردو ، رب انار و رب
آلوچه را ينز افزوده و تفت دهيد . در نهايت دانه انار يا زرشک را به مواد
بيفزاييد و شعله را خاموش کنيد .
نکته :
مي توانيد داخل اين خمير را با انواع مواد گوشتي بدون آب ، همراه باپ نيري کشدار پر نماييد .