+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
این دستور العمل بسیار مطلوب است برای یک شام عالی در آخر هفته که تشکیل شده است از یک تکه گوشت پرنمک یا ژامبون گوشت، ریحان، تخم مرغ پخته که روی یک نان تست قرار می‌‌‌گیرند.
مواد لازم برای 4 نفر:
تخم مرغ= 6 عدد
ژامبون گوشت یا گوشت پر نمک سرخ شده=8 تکه
مایونز= نصف فنجان
خردل= 2 قاشق چای خوری
برگ سبز ریحان= 12 تا 16 عدد
نان تست یا هر نان دلخواه دیگر= 8 عدد
طرز تهیه:
تخم مرغ‌ها را درون قابلمه قرار دهید و آب کنید تا جوش بیاید با حرارت بالا بعد از 6 دقیقه 2 تخم مرغ را خارج کنید و در آب سرد قرار دهید پوست بکنید و در گوشه‌ای قرار دهید. اجازه دهید بقیه تخم مرغ‌ها در آب داغ برای 4 دقیقه باقی بماند. سپس در آب سرد قرار دهید. تخم مرغ‌های 10 دقیقه‌ای را از پوست جدا کنید و درشت درشت خرد کنید.
در ضمن در یک ماهی تابه ژامبون‌ها یا گوشت را سرخ کنید تا برشته شود و آن‌ها را فلفل بزنید، نان‌ها را هم در ماهی تابه برشته کنید و در کاسه‌ای سس مایونز را با خردل آمیخته کنید.
روی یک طرف نان ریحان‌ها را ریخته تخم مرغ‌های خرد شده را هم اضافه کنید، تخم مرغ‌های 6 دقیقه‌ای را از وسط نصف کنید و در روی هر ساندویچ سس را زده و ژامبونها و تخم مرغ‌های نصفه را قرار دهید و نصف دیگر نان را روی آن بگذارید.


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش