+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
فیله گوساله= 8 تکه
کالباس تنوری مرغ=4 ورقه
پنیر گودا=4 ورقه
آرد سفید= به میزان لازم
تخم مرغ= 2 عدد
آرد سوخاری درشت= به میزان لازم
آرد سوخاری ریز=به میزان لازم
روغن مایع و کره=به میزان لازم
طرز تهیه:
فیله های گوساله را و با استیک کوب (گوشت کوب مخصوص استیک) روی گوشت ها بکوبید. دقت کنید که گوشت ها سوراخ نشوند. یک تکه کالباس و دو تکه پنیر گودا را کوچک تر از اندازۀ گوشت ها برش دهید، طوری که لبه های گوشت یک تا دو سانتیمتر فاصله داشته باشند و لبه های گوشت روی هم قرار گیرند و بینشان فاصله نماند. کالباس را بین دو قطعه پنری بگذارید و بین دو تکه فیلۀ گوشت قرار دهید و در آرد سفید بغلتانید و بعد در تخم مرغی که با چنگال زده اید بزنید و در آخر، در مخلوط آرد سوخاری ریز و درشت بغلتانید. ماهیتابه ای را گرم کنید و روغن و کره را در آن بریزید. وقتی گرم شد، استیک ها را با حرارت ملایم در آن سرخ کنید. با سبزیجات و برنج اسپانیولی سرو نمایید.


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش