مواد لازم :
گوشت فيله گوساله= 1 كيلو
پياز درشت=5 عدد
زيتون= 1/3 پيمانه
فلفل دلمه اي= 2 عدد
نمک و فلفل= به ميزان لازم
طرز تهیه:
گوشت فيله را به قطعات يكدست برش دهيد, سپس دو عدد از پيازها را به اندازه
قطعات گوشت بريده, فلفل دلمه اي را نيز به همين ترتيب برش مي دهيم . 3 عدد
پياز ديگر را رنده نموده , آب آن را گرفته , گوشت فيله را در اب پياز وروغن
زيتون به مدت 4 ساعت مي خوابانيم . يك قطعه گوشت و يك قطعه پياز و يك قطعه
فلفل را به سيخ كشيده, اين ترتيب را ادامه مي دهيم تا چوب كباب چوبي پر
شود . سپس ته ماهيتابه اي را با روغن مايع چرب نموده و كبابها را در آن سرخ
مي كنيم . نمك و فلفل را در اواخر پخت اضافه مي كنيم. البته ميتوان مواد
آماده را به سيخ كشيده و روي آتش مستقيم كباب كرد .