بادنجان پلو از غذاهای محلی روستایی نزدیک قزوین می باشد به نام یرک
مواد لازم:
برنج =يك كيلوگرم
بادنجان حلقه شده= يك كيلوگرم
پياز سرخشده =يك پيمانه
گوشت چرخكرده= 500 گرم
گوجهفرنگي حلقهشده= دو پيمانه يا پنج عدد
رب گوجهفرنگي= دو قاشق غذاخوري
روغن= نصف پيمانه
نمك، ادويه و زردچوبه= به ميزان لازم
طرز تهیه:
بادنجانها را سرخ كرده و كنار ميگذاريم سپس با پياز داغ و كمي
گوجهفرنگي، گوشت تفت میدهیم. ميتوانيم به همان گوشت سرخشده، رب
گوجهفرنگي را هم اضافه كنيم سپس برنج را شسته آبكش كرده و از ته قابلمه
لابهلاي آن گوشت، بادنجان و گوجهفرنگي را قرار داده و نصف ليوان روغن و
آب ريخته و آن را دم ميكنيم.