مواد لازم:
زبان گوساله= يك عدد
نمك= يك قاشق سوپخوري
ساقه كرفس= يك عدد
آرد سوخاري= 100 گرم
روغنمايع= 200 گرم
پياز= يك عدد
سير تازه= سه حبه
زردچوبه= يك قاشق چايخوري
سير تازه= سه حبه
زردچوبه= يك قاشق چايخوري
تخممرغ سه عدد
زعفران آبكرده= يك قاشق سوپخوري
طرز تهیه:
ضايعات زبان را گرفته و خوب ميشوييم. آن را درون ظرف محتوي آب گذاشته به
طوري كه حجم آب بالاتر از زبان قرار بگيرد. وقتي به جوش آمد كف آن را
گرفته، پياز، سير ساقه كرفس و مقداري نمك را افزوده و به مدت چهار ساعت روي
حرارت قرار ميدهيم تا پخته شود پس از طي اين مدت پوست زبان را (با همان
حرارت بالا) گرفته، همانند كالباس برش ورقي ميدهيم، تخممرغ را با زعفران
به وسيله چنگال هم زده و برشهاي زبان را يكييكي درون آن فرو برده و به
آردسوخاري آغشته ميكنيم. در پايان درون تابه و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم.