مواد لازم:
گوشت چرخكرده= نيم كيلوگرم
پياز= سه عدد
آرد =يك قاشق غذاخوري
هويج پخته= دو عدد
نخودسبز و لوبيا سبز پخته شده =يك فنجان
گوجهفرنگي و فلفلقرمز هندي= از هركدام يك عدد
كره= 50 گرم
آب =يك فنجان
تخممرغ =يك عدد
نمك و روغن= به ميزان لازم
سير رنده شده= به ميزان لازم
ادويه شامل: پودر تخمگشنيز، زنجبيل، پودرسير، زردچوبه و كاري =به ميزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با آرد و يكي از پيازهاي رنده شده و ادويه كه از قبل مخلوط
كردهايم، به همراه نمك و تخممرغ ورز داده و آن را به شكل كبابهاي كوچك و
گرد درميآوريم و ميگذاريم نيمساعت بماند، سپس در روغن سرخ ميكنيم. يكي
ديگر از پيازها و سير رنده شده را با زردچوبه و روغن سرخ ميكنيم، سپس
درون گوجهفرنگي رنده شده آب و نمك ميريزيم، وقتي جوشيد كوفتهها را در آن
ريخته، ميگذاريم بپزد تا آب آن كشيده شود.
هويجها را خرد كرده و با لوبياسبز، نخودسبز و پياز نگيني خرد شده به همراه
كره سرخ ميكنيم، آنگاه فلفلقرمز را حلقهاي خرد كرده روي آن ميريزيم و
بعد از سه دقيقه گاز را خاموش ميكنيم. ابتدا كوفتهها را در ظرف چيده،
آنگاه مخلوط سبزيهاي آماده شده را كنار آن ريخته و سرو ميكنيم.