مواد لازم :
پياز =1 كيلو
نخود زرد = 250 گرم
گوشت گوساله= 250 گرم
نمك و زرد چوبه و روغن =به ميزان لازم
زعفران آب گرفته= درصورت تمايل
طرز تهيه :
ابتدا درون يك قابلمه پيازها را كه خرد كرده ايم را تفت ميدهيم و طلايي كه
شدند گوشت را كه بصورت قيمه اي درشت خرد كرده ايم را به قابلمه اضافه و مي
گذاريم آب آن كشيده شود, سپس نخود زرد را كه خيس كرده و پوست أن را كنده و
لپه كرده ايم را به گوشت و پياز اضافه ميكنيم نمك و زرد چوبه را به آن
زده و با مقدار 2 ليوان آب و حرارت كم به مدت 5 ساعت مي گذاريم بپزد و آب
آن كاملاَ تبخير شود. زمان كشيدن اين خوراك يك عدد نان را درون يك سيني گرد
كوچك گذاشته و با روغني كه روي خوراك آمده كمي نان را چرب كرده و مخلوط
گوشت و پياز و لپه را درون نون گذاشته ويك لبه نان را روي لبه ديگر أن
ميأوريم. اين خوراك بسيار خوشمزه است ولي براي كساني كه كلسترول دارند مضر
ميباشد.
نوش جونتون