مواد لازم:
فیله مرغ =5 عدد
نمک و فلفل =به مقدار لازم
زعفران= 1/2 قاشق چایخوری
پیاز کوچک خلال شده= 1 عدد
روغن زیتون یا مایع= 3 قاشق سوپخوری
فیله گوساله برش خورده یا فیله گوسفند =5 عدد
نمک و فلفل= به مقدار لازم
زعفران= 1/2 قاشق چایخوری
ماست= 1 قاشق سوپخوری
پیاز کوچک خلال شده =1 عدد
روغن زیتون یا مایع= 3 قاشق سوپخوری
سیخ کباب چوبی یا فلزی
طرز تهیه:
ابتدا فیله ها را بدون اینکه برش بزنید با نمک و فلفل و خلال پیاز و زعفران
مزه دار کنید سپس روغن را اضافه کنید مخلوط نمائید و در یخچال به مدت 2 تا
3 ساعت استراحت دهید . برای گوشت گوساله بهتر است 1 قاشق سوپخوری ماست هم
به آن اضافه کنید تا رنگ قرمزی گوشت به صورتی خوشرنگ تبدیل شود . سپس بصورت
حلقه ای دور خود بپیچید و در سیخ فرو کنید به اینصورت که یک مرغ، یک فیله
گوسفند، یک در میان در هر سیخ می توانید 4 تا 5 عدد گوشت فیله بزنید . در
صورتی که بتوانید و امکانات ایجاب می کند بر روی آتش کباب می کنیم در دیس
می کشیم و در کنار آن گوجه فرنگی کباب شده و حلقه لیمو ترش قرار می دهیم در
صورت نداشتن امکانات کباب کردن با مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت
ملایم سرخ می کنیم و به شکل فوق آنرا تزئین می کنیم این کباب هم از نظر مزه
و هم از نظر شکل ظاهر زیبا و خوشمزه می باشد در ضمن می توانید در فر هم
کباب کنید . در صورت نداشتن فیله گوسفند می توان برشهای باریکی هم اندازه
فیله گوسفند از فیله گوساله استفاده کرد .