مواد لازم:
برنج=1 پيمانه
گوشت چرخ كرده=200 گرم
آب=3 پيمانه
سيب زميني متوسط پخته=1عدد
زعفران دم كرده=1فنجان
زرشك=1فنجان
پياز متوسط رنده شده=1 عدد
آرد برنج=1 قاشق غذا خوري
رب گوجه فرنگي=1 قاشق غذا خوري
ادويه و نمك= به ميزان لازم
طرز تهیه:
مواد مياني كبه : پياز رنده شده را به همرا گوشت چرخ كرده و روغن خوب سرخ
ميكنيم و بعد ادويه و نمك و رب را اضافه كرده و در آخر زرشك را با مواد
مخلوط ميكنيم.
خمير كبه : برنج را با 3 پيمانه آب و كمي نمك به همراه 1 فنجان زعفران
ميپزيزم تا وقتي كه برنج اصلا آب نداشته باشد و كاملا نرم نرم باشد برنج و
سيب زميني پخته را در غذا ساز يا چرخ گوشت ميريزيم تا كاملا نرم و يكدست
شود .
دست خود را با كمي آب سرد مرطوب كرده و از مواد خميري به اندازه 1 گرده
برداشته و بادست آنرا پهن ميكنيم كمي از مواد گوشتي را وسط خمير ميگذاريم و
با دست مرطوب بهش فرم ميدهيم همه آنها را آماده كرده درون يك سيني مي
چينيم در يك ظرف كوچك با ديواره بلند يا سرخ كن با روغن نسبتا زياد ي
ميريزيم روغن بايد داغ شود بعد كبه ها را يكي يكي سرخ ميكنيم .
نكته - حتما بايد وقتي كبه را درون روغن گذاشتيم كمي زمان داده شود تا كبه
ها حالت بگيرند بعد آنها را جا به جا كرد وگرنه از هم ميپاشد .