مواد لازم برای 6 نفر:
آردسفيد =يك كيلوگرم
تخممرغ= 12 عدد
كالباس= 250 گرم
نمك= به ميزان لازم
كره يا مارگارين= 250 گرم
روغنزيتون= 50 گرم
بيكينگپودر= يك قاشق مرباخوري
زرده تخممرغ =يك عدد
طرزتهيه:
آرد، بيكينگپودر و مقداري نمك را با هم مخلوط كنيد. سپس تخممرغها را خوب
بزنيد، كره نرم شده و روغنزيتون را كمكم به آن بيفزاييد. اگر خمير سفت
شد كمي روغن به آن اضافه كنيد، آنگاه با دست ورز دهيد و در پلاستيكي
بگذاريد و به مدت دو ساعت در جاي گرم قرار دهيد. كف ظرف مخصوص فر را كمي
چرب كرده و خمير را به صورت لايهاي نازك كف ظرف بگذاريد در اين لحظه
كالباس خردشده و تفت داده شده را روي خمير بگذاريد و سطح آن را با لايه
خمير بپوشانيد و زرده تخممرغ زده شده را با قلممو روي سطح خمير بماليد و
در فر از قبل گرمشده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت يكساعت قرار
دهيد. اين غذا شبيه به كيك است ولي شيرين نميباشد.