مواد لازم براي 4 نفر:
گوشت گوساله(به صورت باريك خرد شود)=450 گرم
روغن مايع= يك قاشق سوپخوري
كره=25 گرم يا 2 قاشق سوپخوري
پياز بزرگ(به صورت خلالي خرد شود)=يك عدد
آرد گندم=يك قاشق سوپخوري
رب گوجهفرنگي=يك قاشق چايخوري
سس خردل=يك قاشق چايخوري
آب ليموترش=يك قاشق چايخوري
خامه=دوسوم پيمانه
به ميزان لازم=نمك و فلفل
جعفري خردشده =كمي براي تزئين
سيبزميني=500 گرم
طرز تهيه:
1– تابه نچسبي آماده كرده و روغن را بههمراه نيمي از كره در آن بريزيد و
روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا روغن داغ شده و كره نيز آب شود. حالا
تكههاي گوشت را به روغن اضافه كنيد و به مدت 5 دقيقه يا تا زماني كه
گوشتها تغيير رنگ پيدا كنند و متمايل به قهوهاي شوند روي شعله زياد
اجاقگاز حرارت دهيد. پس از آن، گوشت را بههمراه روغن و آب حاصل از پخت
آن به ظرف ديگري منتقل كنيد.
2– باقيمانده كره را در تابه ريخته و پياز خردشده را در كره آبشده به مدت
10 دقيقه تفت دهيد.آرد، رب گوجهفرنگي، سس خردل، آب ليموترش و خامه را به
ترتيب به پيازداغ اضافه كرده و كمي حرارت دهيد.
3– حالا گوشتهاي سرخشده را به داخل تابه برگردانيد و شعله را كم كنيد و
حرارتدادن را تا زماني ادامه دهيد كه سس شروع به جوشيدن كند و حبابهايي
روي آن ايجاد شود. در طول اين مدت، مرتب مواد را هم بزنيد. درضمن
اضافهكردن نمك و فلفل را نيز براي طعمداركردن غذا فراموش نكنيد.
4– در پايان، سيبزمينيهايي را كه بهصورت خلالي خرد كرده بوديد، در روغن
سرخ كرده و پس از ريختن خوراك در بشقاب بههمراه سيبزميني و جعفري خردشده
سرو كنيد