مواد لازم:
برنج = يك كيلو
مرغ= يك عدد
كشمش پلويي= 100 گرم
زرشك=150 گرم
خلالپسته=100 گرم
خلال بادام=100 گرم
روغن=150 گرم
خلال پرتقال=دو پيمانه
پياز=دو عدد
زعفران ساييده= به ميزان لازم
فلفل=به ميزان لازم
نمك= به ميزان لازم
طرز تهيه:
مرغ را با پياز و نمك ميپزيم. گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و به
اندازههاي متوسط خرد ميكنيم. برنج را آبكش كرده سپس در قابلمه، كمي آب و
روغن ميريزيم. نصف برنج را در قابلمه ريخته و مقداري مرغ خرد شده را روي
آن ميريزيم. بقيه برنج را در قابلمه ريخته، خلال بادام و پرتقال را
لايهلايه روي برنج قرار داده و صبر ميكنيم تا دم بكشد. زرشك و كشمش را با
كمي شكر در روغن سرخ ميكنيم. خلال پرتقال را دوباره جوشانده و آب آن را
عوض ميكنيم.
آب مرغ را ميجوشانيم تا غليظ شود. هنگام كشيدن برنج، دو يا سه كفگير از
روي برنج برداشته و با مقداري زعفران مخلوط ميكنيم. مقداري خلال بادام،
پرتقال و پسته را با كشمش و زرشك سرخ كرده، با مخلوط زعفراني هم ميزنيم.