+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
برنج = يك كيلو
مرغ= يك عدد
كشمش پلويي= 100 گرم
زرشك=150 گرم
خلال‌پسته=100 گرم
خلال بادام=100 گرم
روغن=150 گرم
خلال پرتقال=دو پيمانه
پياز=دو عدد
زعفران ساييده= به ميزان لازم
فلفل=به ميزان لازم
نمك= به ميزان لازم
طرز تهيه:
مرغ را با پياز و نمك مي‌پزيم. گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و به اندازه‌هاي متوسط خرد مي‌كنيم. برنج را آبكش كرده سپس در ‌قابلمه، كمي آب و روغن مي‌ريزيم. نصف برنج را در قابلمه ريخته و مقداري مرغ خرد شده را روي آن مي‌ريزيم. بقيه برنج را در قابلمه ريخته، خلال بادام و پرتقال را لايه‌لايه روي برنج قرار داده و صبر مي‌كنيم تا دم بكشد. زرشك و كشمش را با كمي شكر در روغن سرخ مي‌كنيم. خلال پرتقال را دوباره جوشانده و آب آن را عوض مي‌كنيم.
آب مرغ را مي‌جوشانيم تا غليظ شود. هنگام كشيدن برنج، دو يا سه كفگير از روي برنج برداشته و با مقداري زعفران مخلوط مي‌كنيم. مقداري خلال بادام، پرتقال و پسته را با كشمش و زرشك سرخ كرده، با مخلوط زعفراني هم مي‌زنيم.


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش