مواد لازم:
برنج =400 گرم
گوشت =500 گرم
رشته پلويي= 150 گرم
پياز= دو عدد
ربگوجهفرنگي= يك قاشق سوپخوري
زعفران آبكرده =يك قاشق سوپخوري
روغن= 150 گرم
زردچوبه، فلفل، دارچين و نمك= به ميزان لازم
طرز تهيه:
برنج را يك ساعت قبل خيس كرده و آن را داخل ظرف آبجوشي كه روي حرارت قرار
دارد ميريزيم. قبل از آبكش كردن رشتهها را نيز به آن اضافه ميكنيم تا
كمي جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبكش ميريزيم و پس از آبكش
كردن آن را دم ميكنيم.
گوشت را با پياز سرخ كرده، رب گوجهفرنگي و ادويه را به آن اضافه ميكنيم و
روي حرارت ملايم ميگذاريم تا پخته شود. پس از اينكه گوشت پخت و برنج هم
دم كشيد، گوشت را روي ديس كشيده و برنج را روي آن ميريزيم. براي تزئين
مقداري برنج زعفراني شده روي برنج ميريزيم.