مواد لازم:
برنج آبكششده= سه پيمانه
نخود و کشمش= از هر کدام يك پيمانه
رب انار ترش= دو قاشق غذاخوري
مرغ يا گوشت= 300 گرم
پياز متوسط= دو عدد
نمك، فلفل و ادويه =به ميزان لازم
طرز تهيه:
نخودها را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شوند و بعد آنها را بپزيد. پيازها
را نگيني خرد كرده درون تابه ريخته تا كمي سبك شود سپس تكههاي مرغ يا گوشت
را اضافه كرده تا تفت بخورند و بعد نمك و ادويه زده و نصف استكان آب گوشت
افزوده تا خوب پخته شوند. وقتي آب گوشت خشك شد نخودها و كشمشها را اضافه
كرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط كنيد تا به خورد مواد برود در
پايان مواد را لابهلاي برنج ريخته و برنج را دم كنيد.
نكته:
معمولا اين غذا را براي سحر درست ميكنند اما براي عيد سعيد فطر نيز ميتوان روي ميز ناهار قرار داد.
غذاي سنتي استان گلستان