مواد لازم:
راسته با استخوان گوسفندي =يك كيلوگرم
روغنزيتون= چهار قاشق سوپخوري
پياز =يك عدد
پودرسير= نصف قاشق چايخوري
سس سويا= يك قاشق سوپخوري
نمك =يك قاشق چايخوري
فلفل= نصف قاشق چايخوري
كره و زعفران آبكرده= به ميزان لازم
گوجهفرنگي، زيتون و سبزي= در صورت تمايل
طرز تهیه :
ابتدا رگ و چربيهاي گوشت را گرفته، اما استخوانها روي آن باقي بماند. سپس
با دو قاشق روغنزيتون، پياز، فلفل، پودرسير، نمك و سسسويا مخلوط كرده و
به مدت پنج ساعت ميگذاريم تا مزهدار شود، بعد داخل تابه چدني دو قاشق
ديگر روغنزيتون ريخته و دو طرف آن را خوب سرخ ميكنيم. پس از سرخ شدن
مقداري كره و زعفران آبكرده را با قلممو روي آن بزنيد تا خوشمزهتر شود و
با گوجهفرنگي، زيتون و سبزي تزئين كنيد.