مواد لازم:
گوشت چرخكرده= 350 گرم
پودر نان خشك و آرد سفید و آرد سوخاری= از هر کدام يك پيمانه
برنج پخته شده =نصف پيمانه
پياز= يك عدد
تخممرغ= سه عدد
نمك و فلفل و روغن= به ميزان لازم
سس سفيد= نصف پيمانه
طرز تهيه:
پياز را رنده كرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشك مخلوط ميكنيم. نمك،
فلفل، تخممرغ و سس سفيد را اضافه كرده و كاملا مخلوط ميكنيم و در جاي خنك
ميگذاريم تا يك ساعت استراحت كند. بعد از اين مدت از مايه به اندازه گردو
برداشته و لوله ميكنيم و آن را در آرد سفيد ميغلتانيم و در دو عدد
تخممرغ كه خوب زده شده فرو ميبريم و بعد در آرد سوخاري غلتانده و در روغن
داغ پشت و روي آن را سرخ ميكنيم.
طرز تهيه سس سفيد:
يك قاشق آرد سفيد را با يك قاشق كره كمي تفت ميدهيم بعد يك ليوان شير را به آن اضافه كرده و مرتب هم ميزنيم تا مثل فرني غليظ شود.