مواد لازم:
گوشت فیله گوساله=4 برش نازک
آرد=مقداری برای غلظت
آرد سوخاری=مقداری برای غلظت
کره=30 گرم
روغن=60 میلی لیتر
سس گوجه فرنگی=100 گرم
پنیر پارمیزان=50 گرم
پنیر موتزارلا=75 گرم
تخم مرغ زده شده=1 عدد
نمک و فلفل=به میزان دلخواه
طرز تهیه:
آرد،تخم
مرغ و آرد سوخاری را هر کدام در ظرف های جداگانه می ریزیم. گوشت ها را
ابتدا در آرد سفید،بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری غلتانده و به مدت یک
ساعت در ظرفی داخل یخچال قرار می دهیم. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد
گرم می کنیم. مخلوط کره و روغن را با هم در تابه گرم کرده و گوشت ها را
نمک و فلفل زده و در آن سرخ می کنیم(باید هر دو سمت گوشت کاملا سرخ شود).
بعد
گوشت ها را در ظرف فر قرار داده و یک قاشق سس گوجه فرنگی روی آن می ریزیم.
سپس از مخلوط هر دو پنیر روی آن ریخته و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار
می دهیم تا کاملا طلایی شود. بعد در ظرف مورد نظر آن را سرو می کنیم.