مواد لازم:
گوشت=250 گرم
جعفری ساطوری=200 گرم
برنج نیم پز=یک استکان
پیاز سرخ شده=3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی=3 عدد
فلفل دلمه=2عدد
نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه=به میزان لازم
تخم مرغ=یکعدد
آبلیمو =یک قاشق غذاخوری
شکر=یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
گوشت
رابا دو قاشق از پیاز سرخ شده و ادویه و زردچوبه و فلفل کاملاً ورز دهید
سپس سبزی و برنج و تخم مرغ را بیفزائید و باز ورز دهید تا حالت چسبندگی
پیدا کند.
سپس از این مایه به اندازه یک تخم مرغ بردارید ودر روغن داغ سرخ کنید و برگردانید تا همه طرفشان سرخ شود.
سپس
در روغن باقیمانده رب را تفت داده و فلفل و نمک و شکر و آبلیمو وسپس پیاز
سرخ شده و یک لیوان آب را بیفزائید و بگذارید بجوش بیاید.
فلفل دلمه و
گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه کرده و کف یک قابلمه بزرگ یک ردیف از هر کدام
بچینید سپس روی آنها کوفته های سرخ شده را فقط در یک ردیف بچینید و یک ردیف
دیگر از گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای روی کوفته ها بچینید. بعد نصف سس را -
که جوش باید باشد تا کوفته ها وا نروند - رویشان بریزید.
بعد از یکربع بقیه سس را روی کو فته ها بریزید و تقریباً بعد از یکربع دیگر، وقتی کوفته 4 تا 5 قاشق غذاخوری آب داشت غذا حاضر است.
کوفته ها را در یک ظرف تخت بچینید و آبش را بهمراه گوجه فرنگی و فلفل های پخته مانند سس روی آن بدهید.
این
کوفته علاوه بر اینکه بسیار لذیذ است و خیلی سریع آماده میشود چون لپه
ندارد خیلی سبک است و برای بچه ها و افراد دارای ناراحتی معده نیز مناسب
است.