مواد لازم:
بلغور خیس شده=2 لیوان
گوشت چرخ کرده=350 گرم
پیاز متوسط=4 عدد
خلال بادام=1 استکان
گردوی پودر شده=1 استکان
کشمش پلویی=1 استکان
نمک،فلفل،زردچوبه و ادویه=بمیزان لازم
گرد لیمو عمانی=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا
150 گرم از گوشت چرخ کرده را با بلغور خیس شده و یک عدد پیاز کوچک با هم
چرخ می کنیم. نمک و زردچوبه را هم اضافه می کنیم و ورز می دهیم. سپس سه عدد
پیاز متوسط را خلال می کنیم و 200 گرم از گوشت باقیمانده را همراه با پیاز
تفت می دهیم. بعد از اینکه گوشت و پیاز خوب تفت داده شد،خلال بادام ، گرد
لیمو عمانی و
گردو را به آن اضافه می کنیم. سپس نمک،فلفل و ادویه را
بمیزان لازم اضافه می کنیم. در آخر کشمش شسته شده را با آن می افزاییم.
مواد داخل کبه آماده است.
طرز پیچیدن کبه:
از خمیر کبه به اندازه یک
گردو برمیداریم. آن را پهن می کنیم و سپس روی آن را از مواد داخل کبه پر می
کنیم. و روی مواد را با خمیر می پوشانیم و کبه را در دست گرد می کنیم. سپس
کبه های آماده شده را در روغن سرخ می کنیم.