مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
برنج=یک کیلو
نخود سبز=2 کیلو
گوشت مغز ران=750 گرم
رب گوجه فرنگی=2 قاشق سوپخوری
ادویه=یک تا دو قاشق سوپخوری
روغن=200 گرم یا یک پیمانه
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
گوشت
را قیمه ای خرد می نماییم و می شوییم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می کنیم. 2
تا 3 لیوان آب می ریزیم می گذاریم قیمه بپزد،بعد نخود را از پوست درمی
آوریم در قیمه می ریزیم می گذاریم چند جوش بزند و نخود هم بپزد. رب گوجه
فرنگی را با کمی نمک و فلفل و ادویه داخل آن می ریزیم می گذاریم آهسته
بجوشد و جا بیفتد بطوریکه بعد از آماده شدن بیش از نصف لیوان آب نداشته
باشد و برنج را آبکش می کنیم، قیمه و نخود آماده شده را لای پلو می گذاریم و
مثل قیمه پلو آنرا دم می کنیم.. ممکن است این پلو را در ظرف های کوچک نسوز
به تعداد نفرات تهیه کرد. در اینصورت یک شیشه کوچک ماست را با 3 عدد زرده
تخم مرغ و کمی زعفران حل شده در آبجوش و 100 گرم روغن مخلوط می نماییم و ته
ظرفها می ریزیم و برنج و سایر مواد را به تساوی در ظرفها می ریزیم و ظرفها
را کف فری که با 350 درجه گرم کرده ایم قرار می دهیم و یک سینی در ظرفها
می گذاریم و به مدت یکساعت و نیم دم می کنیم تا ته ظرفها طلایی شود و بعد
آنها را در دیس گردی برمی گردانیم و فاصله بین پلوها را نخود سبز پخته شده
می ریزیم.