مواد لازم :
گوشت چرخ كرده : نيم كيلو گرم

جعفري وترخان :2 پيمانه
گردو : 2 قاشق غذا خوري
زرشك : 2 قاشق غذا خوري
پياز :يك عدد
گوجه فرنگي متوسط : 2 عدد
روغن ،نمك ، فلفل ونان لواش :به اندازه كافي
طرز تهيه :
سبزي ها را پاك وخرد مي كنيم ،مغز گردو رامي كوبيم ، زرشك را پاك كرده وميشوييم.
در
يك ظرف مقداري روغن ريخته ،گوشت وپياز خرد شده را روي آن مي ريزيم
،بعد سبزيها ،مغز گردو ،زرشك ، نمك ، فلفل وگوجه فرنگي خرد
شده را به همراه دواستكان آب به آن اضافه مي كنيم وبا حرارت ملايم مي
گذاريم پخته وآب آن تمام وسرخ شود .
دور نان هاي لواش را در مي آوريم
وبه شكل چهار گوش يا مستطيل مي بريم . دروسط هر تكه نان مقداري از مايه
گوشت رامي گذاريم بعد نان رامثل بغچه يا به شكل دلمه يا به شكل لوله در مي
آوريم .
ظرف مخصوص فر را چرب كرده ودلمه ها را داخل آن مي چينيم وبا
حرارت ملايم ميگذاريم نان ها سرخ شود . يا مي توانيم دلمه ها را دانه دانه
روي حرارت ملايم در ماهيتابه سرخ كنيم .
وقتي دلمه ها سرخ شد در ديسي يك برگ كاهوي شسته شده مي گذاريم ودلمه ها را روي آن مي چينيم .
مي توانيم براي تزئين كمي زعفران حل كرده وبه شكل خال خال روي دلمه ها بگذاريم ويا با سبزيجات آن را تزئين مي كنيم