گوشت چرخ کرده= نیم کیلو
گوجه فرنگی= 4 عدد
پیاز= یک عدد متوسط
آرد گندم= نصف پیمانه
روغن و ظرف گود برای سرخ کردن
برنج در صورت تمایل
طرز تهیه:
گوشت
ها رو با پیاز رنده شده مخلوط میکنی و چنگ میزنی و بعد به اندازه گردو تو
دستت درستشون میکنی و بعد آرد رو که توی بشقابی ریختی گوشت ها رو روی آرد
قل میدی تا همه سطحش یک لایه نازک آردی بشه و بعد گوشت های فلفلی رو توی
روغن که گذاشتی حسابی داغ شده میاندازی و میذاری سرخ بشن بعد در میاری و
میچینی تو ظرف تا روغنشون گرفته بشه . حالا گوجه فرنگی ها رو رنده میکنی و
با کمی نمک و فلفل قرمز توی یه قابلمه میریزی به همراه کمی روغن زیتون و
میذاری بپزه و بصورت رب و غلیظ در بیاد حالا گوشت ها رو توی اون سس گوجه
فرنگی در حال جوش میریزی و میذاری کمی به خورد گوشت ها بره و بعد همونطوری
سرو میکنی . میتونی با برنج هم سرو کنی