در صورتی که مقدار زیادی میوه خریداری کرده اید و مصرف آنها مدت زیادی طول می کشد بهتر است آنها را نشویید و نشسته نگه شان دارید؛ چرا که میوه های نشسته ماندگاری بیشتری دارند.
و اما میوه های مانده
همان طور که گفتیم بهترین راه برای جلوگیری از خراب و فاسد شدن میوه ها آن است که به اندازه مورد نیاز میوه بخریم اما درصورتی که باز هم میوه ها اضافه آمده و تازگی خود را از دست داده اند قبل از اینکه پوسیده و خراب شوند می توانیم با پختن یا خشک کردن آنها هم تنوعی در تغذیه ایجاد کنیم و هم از اسراف جلوگیری کنیم؛ مثلا می توانیم سیب را بعد از پوست کردن بپزیم و پوره یا کمپوت یا مربا درست کنیم. از پوست برخی میوه ها نظیر پرتقال و لیمو هم می توانیم برای معطر کردن مرباها یا حتی برخی از غذاها استفاده کنیم و موزهای له شده را برای درست کردن پوره و شیرموز نگه داریم.
خشک کردن باقی مانده میوه ها هم روش دیگری برای استفاده از میوه های اضافی است اما این کار مهارت بالایی لازم دارد و باید لوازم مورد نیاز برای خشک کردن داشته باشیم. از اضافه انگور هم می توانیم برای درست کردن سرکه استفاده کنیم. برای نگهداری خیار نیز می توان آن را با آب و نمک شست و بعد از خشک کردن درون ظرف فلزی قرار داد و در یخچال گذاشت. انگور را هم درون کیسه نایلونی در جای خنک می توان تا چند روز نگهداری کرد. موز را نیز نباید در محلی که آفتاب و نور مستقیما به آن می تابد، گذاشت. در نور زیاد و گرما بسیاری از میکرو ارگانیسم ها فعال شده و سبب خرابی این میوه می شوند. پس بهتر است چنین میوه هایی را در ظرفی که درب آن محکم بسته می شود، قرار داده و در یخچال بگذاریم.
.:: This Template By : web93.ir ::.