اما توصیه می کنیم که سیب های وارداتی (به ویژه سیب های قرمز و سبز وارداتی) را حتماً بدون پوست میل کنید. بگذارید پیش از این که دلیل این مسئله را بازگو کنیم، آزمایشی ساده انجام دهیم:
یک عدد از این سیب های خارجی را بردارید و بدون آنکه پوست آن را بکنید، چاقو را آرام آرام روی سطح خارجی پوست بکشید. خواهید دید که چیزی شبیه پارافین سفید رنگ از روی پوست برداشته می شود...

این ماده سفید رنگ واکس میوه نام دارد. اما این واکس چیست و چرا آن را روی پوست میوه می زنند؟
کشورهایی که محصول سیب خود را صادر می کنند، پس از شستشو و پیش از سایز بندی و بسته بندی سیب ها، آنها را در حوضچه های آب و واکس (ماده ای محلول در آب) قرار می دهند تا لایه ای از واکس روی سطح سیب بنشیند.

هدف اصلی از این کار 2 چیز است: اول دادن ظاهری شفاف و درخشان به سیب های سبز و قرمز جهت جلب نظر مشتری و دوم بالا بردن عمر پوسته و ماندگاری سیب در سردخانه ها چرا که واکس از روند از دست رفتن تدریجی آب میوه جلوگیری می کند.
البته واکس عموماً برای سیب های قرمز و سبز استفاده شده و برای سیب های زرد نیازی به آن نیست چون تغییری در ظاهر یا ماندگاری ایجاد نمی کند.
اما مشکل اینجاست که در تهیه این واکس ها از مواد شیمیایی استفاده می شود و به همین دلیل است که در سال های اخیر اکثر کشورهای اروپایی واردات سیب های واکس خورده با این مواد را ممنوع کرده و کشورهای بزرگ صادرکننده سیب نظیر فرانسه، ایتالیا، شیلی، نیوزلند و آفریقای جنوبی هم در پی جایگزین کردن پروتئین های خوراکی به جای مواد شیمیایی جهت واکس زدن سیب و گلابی کرده اند.
بنابراین و با توجه به این مسئله بهتر است سیب را با پوست میل نکنید.
.:: This Template By : web93.ir ::.