راه حل جلوگیری از قهوه ای شدن سیب هنگام استفاده از آن در سالاد میوه، گذاشتن تکه های سیب درون آب لیموترش است که اسیدیته میوه را بالا برده و مانع از ترکیب سلول ها با اکسیژن می شود.
برای خلال سیب زمینی نیز (که سرعت اکسیداسیون کمتری دارد) خلال ها را پیس از سرخ کردن می توان درون آب گذاشت تا مانع از رسیدن اکسیژن به آنها شود.
علی رغم این راه حل ها، نسل جدیدی از میوه های دارای قابلیت سیاه نشدن در راه است که دیگر برای استفاده از آنها با چنین مشکلاتی رو به رو نخواهیم بود.
محققان ایتالیایی، با ایجاد تغییرات ژنتیکی، موفق به تولید آزمایشی سیب هایی از گونه Pink Lady (نام نوعی سیب قرمز) شده اند که دیگر حتی با قرار گرفتن طولانی در معرض هوای آزاد نیز سیاه نمی شوند.
البته این تحقیقات هنوز در مراحل نهایی آزمایشی است، اما طبق پیش بینی ها، این سیب ها از اواخر 2011 به بازار مصرف عرضه خواهند شد.
محققان همچنین اعلام کرده اند به محض عرضه موفق این واریته، تحقیقات برای اعمال تغییرات ژنتیکی روی سایر واریته ها را نیز آغاز خواهند کرد.
با توجه به قیمت بالاتر این سیب ها به نسبت سیب های معمولی، تغییرات ژنتیکی فعلا فقط بر روی سیب هایی که جنبه مصرف در سالاد و دسرها را دارند، انجام شده و فقط این سیب ها با این روش عرضه خواهند شد.
لازم به ذکر است این آزمایشها هیچ گونه تاثیری روی شکل ظاهری و طعم سیب ها نخواهد داشت.
.:: This Template By : web93.ir ::.