يک کارشناس ارشد مامايي گفت : زنان باردار از مصرف جگر خودداري کنند.
به گزارش آخرین نیوز به نقل از ايسنا، ميترا مهدويان با بيان اينكه جگر حاوي ويتامين A بالايي است و مصرف آن احتمال ناهنجاري هاي جنين را افزايش مي دهد، افزود: به علت اينکه ميزان ويتامين A موجود در جگر بيش از 5 هزار واحد است توصيه مي شود در دوران بارداري به ويژه در سه ماه نخست استفاده نشود.
وي به اهميت مصرف فوليک اسيد و مواد غذايي حاوي در جگر اشاره و اظهار كرد: خطر ريسک ناهنجاري هاي جنيني نظير نقايص لوله عصبي با مصرف فوليک اسيد کاهش مي يابد.
وي خاطر نشان کرد: مصرف دو بار در هفته ماهي، گوشت قرمز ، حبوبات، لبنيات ، سبزيجات و ميوه هاي تازه و ديگر مواد مغذي براي زنان باردار لازم و ضروري است.
| نظر |
|
.:: This Template By : web93.ir ::.