+ ۱۳۹۰/۰۵/۳۱
قره قوروت را از آب ماست یا همان دوغ می گیرند که پس از جوشیدن و تغلیظ بصورت جامد در می آید. مزه ترش قره قوروت بخاطر درصد بسیار بالای اسید لاکتیک آن می باشد. میزان اسید لاکتیک قره قوروت بقدری زیاد است که میتوان گفت خود اسید لاکتیک است!!!

اسید لاکتیک یک ماده دفعی برای بدن محسوب میشود زیرا خون را شدیداً اسیدی کرده و تعادل ph خون را به هم میزند.

یکی از دلایلی که گفته می شود ماست چکیده بهتر از خود ماست است این است که مقدار زیادی از اسید لاکتیک آن که در آب ماست موجود است گرفته شده است ولی با این حال بهتر است با مقداری نعناع، پونه و موسیر مصرف شود (تا حالت سردی و اسیدی آن کاهش یابد).

در حالت طبیعی، خون انسان کمی قلیایی بوده و بسیار حیاتیست که این حالت حفظ شود بدین جهت در خلقت انسان مکانیزم های پیچیده ای تعبیه شده است که این تعادل را حفظ کنند. در بدن انسان مقدار pH متعادل بین 34/7 و 40/7 میباشد که کمی قلیایی است و باید در این محدوده نگه داشته شود در غیر اینصورت بعضی از واکنش های آنزیمی انجام نمی گیرد و تنظیم فعالیتهای فیزیکی و شیمیایی درون سلولی با مشکل مواجه می شود.

مصرف قره قوروت به شدت خون را اسیدی می کند (به علت میزان بسیار بالای اسید لاکتیک) و آن را از حالت قلیایی طبیعی خود خارج می کند. بدن برای ترمیم و تصحیح این حالت بسیار مخرب که می تواند در صورت ادامه بسیار خطرناک گشته و فعالیت ارگان ها و سلول ها را مختل کند، دست به دامن استخوان ها و دندان ها می گردد تا کلسیم آنها را برای قلیایی کردن خون آزاد کند. کلسیم بهترین و سریع ترین عامل قلیایی کردن خون می باشد. این کلسیم آزاد شده از استخوان ها سپس توسط کلیه ها دفع می گردد. در نتیجه مصرف قره قوروت باعث پوکی استخوان ها و ضعف دندان ها می گردد.

بسیار بسیار جای تاسف است که خیلی از پزشکان و افراد تحصیل کرده آن را برای درمان پوکی استخوان و لاغر شدن افراد چاق تجویز می کنند با این تصور غلط که چون قره قوروت دارای کلسیم است پس برای پوکی استخوان مناسب است در صورتی که کلسیم آن نه تنها جذب نمی شود بلکه طبق توضیحات بالا باعث پوکی استخوان و خرابی دندانها نیز می شود. جالب است حتی آن را برای رشد و نمو کودکان مفید دانسته و برای آن خاصیت دارویی قائل شده اند!!! گاهی اوقات آن را برای کاهش فشار خون تجویز می کنند که این خود باعث خرابی و خوردگی رگها میشود.

میتوان به جای قره قوروت از بسیاری میوه هایی که در کاهش فشار مناسب هستند مانند آب لیمو یا مخلوط یک لیوان آب و 2 قاشق سرکه سیب خانگی استفاده کرد.

ای کاش مضرات مصرف قره قوروت به اینجا ختم می شد. اسید لاکتیک فعالیت نرون های مغزی را به شدت کاهش میدهد و چون قره قوروت حاوی مقادیر بسیار زیاد اسید لاکتیک می باشد لذا برای مغز انسان بسیار مضر می باشد.

بعضی از آثار و نتایج زیانبار اسیدی شدن خون:

انواع بیماریهای قلب و عروق
خورده شدن دیواره سرخرگ ها و سیاهرگ ها
ضعف حافظه و آلزایمر
دیابت و سرطان
ضعف سیستم ایمنی بدن
بیماری های سیستم عصبی مانند بیماری خطرناک MS پوکی استخوان
خرابی و فساد دندانها و لقی دندانها
ضعف اعصاب
تشنج

در غرب به خون اسیدی لقب کشنده خاموش (Silent Killer) داده اند. در خصوص بیماری های ناشی از اسیدی شدن خون، مطالب بسیاز زیادی در اینترنت موجود است که اکثراً به زبان انگلیسی است.

  برچسب ها : سلامت و پزشکی سلامتی بیماری خون سرطان خواص خوراکیها خوردنی مغز

قره قوروت-خواص-مزایا-مزیت-خوردن-قره قوروت-ضرر-زیان


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش