+ ۱۳۹۰/۰۶/۰۴
مواد لازم:

پرتقال بدون پوست: یک کیلوگرم
رنده پوست پرتقال: به میزان لازم
شکر: 2 کیلو گرم
اسانس پرتقال: یک قاشق چای خوری
ژلاتین: 6 ورق
گلوکز: 2 قاشق غذاخوری
جوهر لیمو: 2 قاشق چای خوری

روش تهیه:

ابتدا پرتقال ها را که پوست کنده ایم خرد کرده و هسته می گیریم و داخل پارچ میکسر ریخته و مقداری شکر به آن اضافه می کنیم. بعد از میکس کردن مایه کاملا یکدست آن را داخل قابلمه ای مسی ریخته و روی حرارت می گذاریم؛ بقیه شکر را به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا مارمالاد بجوشد و بلوری شود.

قبل از اینکه مارمالاد قوام آید کف شکر را نیز می گیریم تا مارمالاد کدر نشود. در نهایت ژلاتین نرم شده را به همراه جوهر لیمو و اسانس و گلوکز روی حرارت به مواد اضافه کرده و آنقدر به هم می زنیم تا گلوکز ذوب شود. مارمالاد را در دمای محیط می گذاریم تا خنک شود. در این زمان در صورت دلخواه مقداری رنده پوست پرتقال را به آن اضافه می کنیم. سپس آن را در شیشه های مخصوص مارمالاد ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.

  منبع : برترین ها
  برچسب ها : آشپزی میوه خوراکی مهارت


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش