+ مریم میرنژاد ۱۳۹۰/۰۶/۰۹
یک عضوهیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: «ارزش غذایی دانه گندم با جوانه زدن افزایش پیدا کرده و به عنوان منبع مهم ویتامین های گروه B محسوب می شود و نقش مهمی در سلامت اعصاب دارد.»

دکتر مسعود کیمیاگر در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز گفت:

«ارزش غذایی دانه گندم با جوانه زدن افزایش پیدا کرده و از حالت غله خارج شده و در گروه سبزیجات قرار می گیرد، البته حدود 4 قاشق غذاخوری از جوانه گندم برابر با یک واحد نان در نظر گرفته می شود نکته مهم این است که میزان ویتامین های گروه B دانه گندم با جوانه زدن بالا می رود بنابراین به عنوان منبع مهم ویتامین های گروه B محسوب می شود همچنین مقداری شامل ویتامین E است.»

این متخصص تغذیه تاکید کرد:

«ویتامین های گروه B نقش مهمی در سلامت اعصاب دارند و کمبود آن در بدن باعث می شود شکل گیری واحدهای عصبی به خوبی انجام نگیرد و فرد آرامش اعصاب نداشته باشد همچنین این ویتامین در سوخت و ساز بدن بسیار مفید است و غذا را برای هضم و جذب آماده می سازد.»

  منبع : سلامت نیوز
  برچسب ها : خواص خوراکیها تغذیه سبزیجات ویتامین سلامتی خوراکی


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش