+ مریم میرنژاد ۱۳۹۰/۰۶/۰۹
طعم و بوی این کوکو بسیار دلپذیر است، آن را آماده کنید و از خوردن آن در کنار خانواده تان لذت ببرید.

مواد لازم برای 4 نفر:

تخم مرغ: 2 تا 3 عدد

گشنیز خرد کرده :2 دسته (حدوداً 150 گرم)

برگ های تازه کرفس خرد کرده: 100 گرم

تره ی خرد کرده: 100 گرم

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

آرد سبوس دار: 1 تا 2 قاشق سوپ خوری

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

روش تهیه:

* ابتدا تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و با قاشق هم بزنید.

* آن گاه سبزی ها، آرد، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزایید و کاملاً مخلوط نمایید.

* سپس در تابه ی مناسبی، روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. اکنون از مایه با قاشق سوپ خوری درون روغن بریزید و با پشت قاشق سطح آن را کمی صاف کنید و صبر کنید تا سرخ شود.

* سپس آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز سرخ شود، آن گاه کوکو را در ظرف مناسبی قرار دهید و آن را با کرفس یا گشنیز تزئین کنید.

  منبع : آلامتو
  برچسب ها : آشپزی خوراکی آموزش خوردنی سبزیجات


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش