مواد لازم برای 4 نفر:
تخم مرغ: 2 تا 3 عدد
گشنیز خرد کرده :2 دسته (حدوداً 150 گرم)
برگ های تازه کرفس خرد کرده: 100 گرم
تره ی خرد کرده: 100 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
آرد سبوس دار: 1 تا 2 قاشق سوپ خوری
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
روش تهیه:
* ابتدا تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و با قاشق هم بزنید.
* آن گاه سبزی ها، آرد، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزایید و کاملاً مخلوط نمایید.
* سپس در تابه ی مناسبی، روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. اکنون از مایه با قاشق سوپ خوری درون روغن بریزید و با پشت قاشق سطح آن را کمی صاف کنید و صبر کنید تا سرخ شود.
* سپس آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز سرخ شود، آن گاه کوکو را در ظرف مناسبی قرار دهید و آن را با کرفس یا گشنیز تزئین کنید.
.:: This Template By : web93.ir ::.