اگر به حیوانات علاقه دارید و دوست ندارید آن ها برای مصرف گوشتشان کشته شوند، این تغییر می تواند برایتان جذاب باشد.
به گزارش نیوساینتیست ، ممکن است طی چند ماه آینده، شاید حتی فقط 6 ماه، فرآورده های گوشتی وارد بازار شوند که از کشت سلول های حیوانات در آزمایشگاه ها تولید شده اند. بدین ترتیب، دیگر لازم نخواهد بود برای تولید سوسیس، کالباس، همبرگر، استیک و سایر غذاهای گوشتی، زندگی یک حیوان را بگیریم، بلکه فقط سلول های آن را می گیریم و در آزمایشگاه آ ن ها را پرورش می دهیم. به نظر می رسد ارزش امتحان کردن داشته باشد، نه؟
این هقته گروهی از محققین در سوئد گرد هم آمده اند تا رویکرد تازه ای را که گوشت بدون سلاخی نامیده می شود، بررسی کنند. این ایده که بتوانیم بدون ایجاد درد در موجوات زنده، گوشت بخوریم، به سال ها قبل برمی گردد. اما به گفته جولی گلد، از دانشگاه فناوری شلمرز در گوتنبورگ، و از برگزارکنندگان این گردهمایی، کسی تا به حال در آزمایشگاه گوشت تولید نکرده است.
مارک پست از دانشگاه ماستریخت هلند، آزمایش های زیادی در زمینه تولید گوشت خوک در آزمایشگاه انجام داده و موفق شده با تغذیه سلول های بنیادی خوک با سرم جنین اسب، در شرایط آزمایشگاهی ماهیچه پرورش دهد. رشته های ماهیچه مانندی که او در آزمایشگاه پرورش داده هر کدام 2.5 سانتی متر طول و 0.7 سانتی متر عرض دارند. پست تخمین می زند که تا 6 ماه دیگر اولین سوسیس های تولید شده در آزمایشگاه را تولید خواهد کرد.
پست هر روز ماهیچه های تولیدشده را وادار به فعالیت می کرد تا کاملا شبیه به ماهیچه واقعی شوند. با این حال ماهیچه ها همچنان ضعیف به نظر می رسیدند و اصلا هم اشتهاآور نبودند. خود پست در این باره می گوید: «ماهیچه هایی که من پرورش دادم سفید بودند، چون در آن ها خونی وجود نداشت و پروتئین حامل آهن (میوگلوبین) بسیار کمی هم در آن ها وجود داشت. حال ما می کوشیم راهی برای افزودن میوگلوبین و در نتیجه رنگ قرمز به ماهیچه های آزمایشگاهی پیدا کنیم.»
.:: This Template By : web93.ir ::.