* روغن زيتون – يک قاشق غذاخوري
* هويج خرد شده- ۳ عدد متوسط
* برنج – يک ونيم ليوان
* زنجبيل تازه رنده شده – يک قاشق غذاخوري
* آب – ۵/۲ ليوان
* گل کلم خرد شده – يک عدد متوسط
* نخود پخته – يک ليوان (به دلخواه)
* جعفري خرد شده – نصف ليوان
* ماست کم چرب – يک چهارم ليوان
* پياز خرد شده – يک عدد متوسط
* نمک و فلفل – به مقدار لازم
* پودر کاري – يک قاشق غذاخوري
* روغن را داغ کنيد، هويچ و پياز را به آن اضافه کنيد، بگذاريد تا سبزي ها کمي طلايي و نرم شوند.
* برنج را طبق روال معمول درست و دم کنيد.
* زنجبيل، پودر کاري و نمک و فلفل را به سبزي ها اضافه کنيد و به مدت ۳ دقيقه بپزيد. آب را به سبزي ها اضافه کنيد و به جوش بياوريد. در اين مرحله نخود و گل کلم را اضافه کنيد و بگذاريد به مدت ۲۰ دقيقه روي حرارت کم بپزد.
* به هنگام سرو کردن، جعفري و ماست به آن اضافه کنيد و با برنج سرو کنيد.
