مواد لازم:
آب گوجه فرنگی 2 پيمانه
سير رنده شده 2 حبه
آب تمبر هندی 1 پيمانه
نمک زردچوبه و ادويه به ميزان لازم
گوشت ماهيچه با استخوان 750 گرم
پياز سرخ شده 3 ق.س
باميه 750 گرم
رب گوجه فرنگی 2 ق.غ
آب 4 پيمانه
طرز تهيه: پياز و گوشت را در ظرفی می ريزيم و تفت می هيم تا آب گوشت کشيده
شود آب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مرتبا به هم زده و زمان می دهيم تا آب
گوجه به خورد مواد برود سپس آب را می افزائيم مقداری ادويه جات و زردچوبه و
سير رنده شده را اضافه می کنيم. سپس 4 پيمانه آب می ريزيم تا گوشت پخته
شود. سرو ته را زده و خوب می شوريم باميه ها را در کمی روغن تفت داده بعد
از پخته شدن گوشت ها اضافه می کنيم. باميه که پخته شد آب تمبر هندی و کمی
نمک می زنيم و روی حرارت قرار می دهيم تا غليظ شود.