+ ۱۳۸۹/۰۸/۱۳

مواد لازم براي چهار نفر:

گوشت بي‌استخوان: بيش از نيم كيلو

روغن: پنج قاشق غذاخوري

به: يك كيلو   

پياز: به مقدار لازم

شكر: در صورت تمايل دو قاشق سوپخوري

آبليمو: نصف فنجان

رب گوجه‌فرنگي: سه قاشق غذاخوري

زعفران آب گرفته: يك قاشق مرباخوري

نمك، فلفل و ادويه: به مقدار لازم

هويج: در صورت تمايل سه عدد

طرز تهيه:

ابتدا گوشت را قيمه‌اي خرد مي‌كنيم و با پياز حلقه حلقه شده سرخ مي‌كنيم. سپس به مقدار كافي در قابلمه‌ آب مي‌ريزيم و مي‌گذاريم بپزد، سپس «به» را پوست مي‌كنيم و به قسمت‌هاي مساوي تقسيم مي‌كنيم، اگر دوست داشتيد خورش شما هويج هم داشته باشد، هويج‌ها را خوب شسته و تكه‌تكه مي‌كنيم، به ياد داشته باشيد، «به» را هم بايد مانند سيب‌زميني خرد كرده و تفت دهيم، (كمي سرخ مي‌كنيم) و سپس داخل گوشت مي‌ريزيم، پس از اين مرحله شكر (اگر دوست داشتيد)، آبليمو، رب گوجه‌فرنگي و زعفران را به همراه نمك، فلفل و ادويه به آن اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم تا ملايم بجوشد، بايد دقت كنيد خورش نبايد زياد جوش بخورد. كه «به» و هويج آن له شود، چرا كه شما قبلا «به» را تفت داده‌ايد.

خورش زماني آماده است كه بوي آن در بيايد، اين خورش را، هم مي‌توانيد با نان ميل فرماييد هم با برنج…

آشپزی ایرانی - خورش به

آشپزی ایرانی - خورش به


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش