مواد لازم:
- لازانيا 1 بسته
- گوشت چرخ كرده 200 گرم
- پنير پيتزا 100 گرم
- پياز 2 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- آبليمو 2 تا 3 قاشق غذاخوري
* طرز تهيه:
1- پياز را خلال كرده، با مقدار كمي روغن سرخ كنيد و به آن كمي زردچوبه
بزنيد. سپس گوشت چرخ كرده را كه با پياز رنده شده كاملاً مخلوط كرده ايد به
آن اضافه كنيد و آن را تفت دهيد تا آب گوشت كشيده شود. رب را همراه با نمك
و فلفل و آبليمو به مايه گوشتي اضافه كنيد و ته فنجان آب روي آن بريزيد و
بگذاريد مايه گوشتي بجوشد و به روغن بيفتد.
2- خمير لازانيا را در ظرف نسبتاً بزرگ آب جوش كه به آن مقداري نمك و روغن
مايع افزوده ايد، بريزيد و كمي زردچوبه به آن اضافه كنيد تا طعم و رنگ
لازانيا بهتر شود. محتوي ظرف را به مدت 8 الي 10 دقيقه بگذاريد بجوشد تا
خمير لازانيا نرم شود. سپس آب جوش را خالي كرده بجاي آن به تدريج آب سرد
اضافه كنيد و اين عمل را 2 تا 3 بار تكرار كنيد، تا آب روي لازانيا سرد شود
و خمير به هم نچسبد.
3- در يك ظرف پيركس كه كف آن را با كمي روغن آغشته كرده ايد، يك لايه خمير
لازانيا قرار دهيد و روي آن مايه گوشتي و پنير پيتزاي رنده شده بريزيد. سپس
يك رديف ديگر خمير قرار دهيد و روي آن مايه گوشتي و پنير پيتزا بريزيد.
اين عمل را تكرار كنيد تا خمير لازانيا تمام شود. روي خمير مايه گوشتي و
پنير پيتزاي رنده شده بريزيد و 4 يا 5 قاشق غذاخوري آب، كف ظرف بريزيد و
درِ ظرف را گذاشته يا روي آن را با فويل آلومينيم بپوشانيد و 15 دقيقه در
فر با حرارت 180 درجه سانتي گراد (350 درجه فانهايت) قرار داده، سپس درِ
ظرف را برداشته و 15 دقيقه ديگر در همين دما قرار دهيد تا روي آن كمي برشته
شود. خوراك لازانيا را با ظرف سر سفره بياوريد و با كارد آن را برش بزنيد.
نكته: خوراك لازانيا را مي توان به صورت دم كرده در قابلمه نچسب هم تهيه كرد.