*پياز- ۴ عدد متوسط
*گوشت فيله گوساله- ۷۰۰ گرم (در صورت دلخواه از فيله مرغ هم مي توان استفاده کرد)
*قارچ- ۴ عدد
*فلفل دلمه اي- ۲ عدد
*گوجه فرنگي- ۲ عدد
*روغن مايع- مقداري
*نمک و فلفل- به ميزان دلخواه
*رب گوجه فرنگي- ۴ قاشق غذاخوري
ابتدا دو عدد پياز را رنده مي کنيم و در تنظيف مي ريزيم تا آب پيازها گرفته شود.گوشت را به قطعات مساوي برش مي زنيم و براي ۲۴ ساعت در آب پياز قرار مي دهيم تا ترد شود. سپس ۲ عدد پياز، فلفل دلمه اي و گوجه ها و قارچ ها را برش هايي به اندازه مساوي مي زنيم و همراه با قطعات گوشت به داخل سيخ کباب مي کشيم. سيني فر را کمي چرب مي کنيم و سيخ هاي کباب آماده شده را داخل آن قرار مي دهيم. يک طرف کباب ها که پخت آن ها را برمي گردانيم تا طرف ديگرش بپزد، کمي نمک، فلفل و مقداري رب گوجه فرنگي را در کمي روغن تفت مي دهيم و حدود يک و نيم پيمانه آب اضافه مي کنيم و مي گذاريم به جوش آيد در آخر پخت کباب ها سس آماده شده را اضافه مي کنيم.
