اگر طعم خورش باميه را تا به حال تجربه كردهايد اين بار آن را با روش كبابي امتحان كنيد.
زمان تهيه: 10 دقيقه
زمان كباب كردن: 6 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
باميه تازه: نيم كيلو
گوجه فرنگي سايز كوچك ( گوجه گيلاسي): نيم كيلو
روغن زيتون: دو قاشق غذاخوري
نمك: نصف قاشق چايخوري
فلفل: نصف قاشق چايخوري
ريحان تازه: دو قاشق غذاخوري، خرد شود.
طرز تهيه:
• 5 ماده اول را خوب با هم تركيب كنيد.
• آنها را روي ميلههاي آهني كباب پز قرار داده و در كباب پز را بگذاريد و آنها را روي حرارت متوسط بالا (400- 350 درجه فارنهايت) كباب كنيد.
• گوجهفرنگيها را به مدت 3 دقيقه حرارت دهيد و از روي حرارت برداريد و باميهها را برگردانده و درب كباب پز را بگذاريد و دو تا سه دقيقه ديگر يا تا زماني كه نرم شوند، حرارت دهيد.
• باميه و گوجه فرنگيها را به ظرف مورد نظر منتقل كنيد و روي آنها ريحانهاي خرد شده را بپاشيد و تا سرد نشده، ميل كنيد.
