+ ۱۳۸۹/۰۸/۱۳
باميه و گوجه فرنگي كبابي

باميه و گوجه فرنگي كبابي

 

اگر طعم خورش باميه را تا به حال تجربه كرده‌ايد اين بار آن را با روش كبابي امتحان كنيد.

زمان تهيه: 10 دقيقه

زمان كباب كردن: 6 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:

باميه تازه:‌ نيم كيلو

گوجه‌ فرنگي سايز كوچك ( گوجه گيلاسي): نيم كيلو

روغن زيتون: دو قاشق غذاخوري

نمك: نصف قاشق چاي‌خوري

فلفل: ‌نصف قاشق چاي‌خوري

ريحان تازه: دو قاشق غذاخوري، خرد شود.

طرز تهيه:

• 5 ماده اول را خوب با هم تركيب كنيد.

• آن‌ها را روي ميله‌هاي آهني كباب‌ پز قرار داده و در كباب پز را بگذاريد و آن‌ها را روي حرارت متوسط بالا (400- 350 درجه فارنهايت) كباب كنيد.

• گوجه‌فرنگي‌ها را به مدت 3 دقيقه حرارت دهيد و از روي حرارت برداريد و باميه‌ها را برگردانده و درب كباب پز را بگذاريد و دو تا سه دقيقه ديگر يا تا زماني كه نرم شوند، حرارت دهيد.

• باميه و گوجه فرنگي‌ها را به ظرف مورد نظر منتقل كنيد و روي آن‌ها ريحان‌هاي خرد شده را بپاشيد و تا سرد نشده، ميل كنيد.


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش