مواد لازم:
- بادمجان قلمي 4 عدد
- گوشت چرخ كرده 100 گرم
- پياز 2 عدد متوسط
- نعناء خشك 1 قاشق مرباخوري
- ماست چكيده به مقدار دلخواه
- زعفران ساييده سر قاشق چايخوري
- نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه
* طرز تهيه:
1- پوست بادمجان ها را بگيريد و آن را حلقه حلقه كنيد. كمي نمك به آن بپاشيد دو طرف آن را در روغن سرخ كنيد.
2- گوشت را با پياز رنده شده و كمي نمك و فلفل مخلوط كرده، از آن كوفته ريزه درست كنيد.
3- پياز ديگر را خلال كرده، با مقدار كمي روغن آن را سرخ كنيد. به آن كمي
زردچوبه بزنيد و كوفته ريزه را به پياز اضافه كرده و آن را سرخ كنيد تا آب
گوشت كشيده شود. آنگاه يك فنجان آب روي كوفته بريزيد و بگذاريد آب جوش آيد.
سپس بادمجان هاي سرخ شده را روي كوفته ها چيده، بگذاريد بادمجانها را با
حرارت ملايم بپزد و آب براني كاملاً تبخير شود.
4- كمي نمك و زعفران (حل شده در مقدار كمي آب جوش) را با ماست مخلوط كنيد.
5- مخلوط بادمجان و كوفته ريزه را در ديس كشيده روي آن را با ماست بپوشانيد و با نعناء داغ تزيين كنيد.