+ ۱۳۸۹/۰۸/۱۳

مواد لازم:
- قارچ شسته و خرد شده 2 پيمانه
- كره 40 گرم
- پنير مخصوص پيتزا 200 گرم
- سس گوجه فرنگي تند 3 يا 4 قاشق غذاخوري
- فلفل دلمه اي 1 عدد
- خمير پيتزا 5/0 كيلو

* طرز تهيه:
1- خمير پيتزا را به قطر نيم سانتي متر و به شكل ظرف به اندازه اي كه ته و ديواره ظرف را بپوشاند باز كنيد. ظرف پيتزا را چرب كنيد و به سطح آن كمي آرد بپاشيد و خمير پيتزا را داخل ظرف بيندازيد.
2- سس گوجه فرنگي را روي خمير بماليد، بگونه اي كه سطح خمير با سس گوجه فرنگي پوشيده شود.
3- قارچ را تميز كرده، بشوييد و به طور عمودي برش زده و با كره سرخ كنيد.
4- قارچ را روي خمير بريزيد. طوري كه در تمام سطح پيتزا پخش شود. سپس فلفل دلمه اي را كه به صورت نگيني خرد كرده ايد روي آن بريزيد، بعد پنير رنده شده را روي آن بپاشيد.
5- فر را در درجه حرارت 350 درجه فارنهايت (180 درجۀ سانتيگراد)گرم كنيد، و ظرف را در كف فر به مدت 20 دقيقه قرار دهيد. بعد ظرف پيتزا را روي آخرين پنجره فر به طرف بالا به مدت يك ربع تا 20 دقيقه بگذاريد بماند تا روي آن كمي طلايي شود.
نكته: به عنوان ادويه از پودر آويشن خشك استفاده كنيد.


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش