مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
برنج : نصف پیمانه
لپه : نصف پیمانه
سبزی ( تره ، اسفناج ، گشنیز و جعفری خرد شده ) : 2 پیمانه
نمک و زرد چوبه : به میزان لازم
پیاز و سیر و نعنا سرخ شده برای تزئین
طرز تهیه :
برنج و لپه را با آب بپزید . دوغ را روی حرارت گذشته و مرتب به هم بزنید در غیر این صورت دوغ میبرد. تا زمانی به هم زدن ادامه دهید که به جوش بیاید دوغ نباید ترش و یا شور باشد . کمی که دوغ غلیظ شد لپه و برنج را اضافه کنید و بگذراید روی حرارت کم تا جوشیده و غلیظ شود . در اواخر طبخ سبزی را اضاف کنید .
گوشت را با یک قاشق آرد و پیاز رنده شده و نمک و زرد چوبه خوب ورز دهید و به صورت کوفته ریز در آورده و در آب جوش انداخته تا پخته شود .چنیمی از کوفته ها را در آش بریزید و نیمی دیر را برای تزئین نگه دارید .
وقتی آش جا افتاد شعله را خاموش و آش را در ظرف بریزید روی آن را با بقیه کوفته ریزه ، نعنا ، پیاز و سیر داغ تزئین کنید